Konkurz na zahraniční studijní pobyty v akademickém roce 2023/2024

Ústav religionistiky FF MU vypisuje konkurz na obsazení míst v rámci smluv ERASMUS+ na následujících partnerských univerzitách. Studijní pobyty je možné realizovat v podzimním semestru 2023, nebo v jarním semestru 2024.

31. 1. 2023

Bez popisku

Ústav religionistiky FF MU vypisuje konkurz na obsazení míst v rámci smluv ERASMUS+ na následujících partnerských univerzitách. Studijní pobyty je možné realizovat v PS 2023, nebo v JS 2024.

Možnosti výjezdu

1 místo v Lipsku (D LEIPZIG01, University Leipzig)

místo je určeno studentkám a studentům všech stupňů studia, délka pobytu 6 měsíců, výuka probíhá v němčině a angličtině

2 místa ve Vídni (HU BUDAPES47, Central European University)

místo je určeno studentkám a studentům magisterského, nebo doktorského studia, délka pobytu 6 měsíců, výuka probíhá v angličtině

1 místo v Římě (I ROMA01, Sapienza University)

místo je určeno studentkám a studentům všech stupňů studia, délka pobytu 6 měsíců, výuka probíhá v italštině a angličtině

1 místo v Kaunasu (LT KAUNAS01, Vytautas Magnus University, Litva)

místo je určeno studentkám a studentům všech stupňů studia, délka pobytu 6 měsíců, výuka probíhá v angličtině a litevštině

 

Jak podat přihlášku?

Zájemci o pobyt na partnerských univerzitách podávají přihlášku elektronicky v systému ISOIS v termínu od 31. 1. 2023 od 0:00 do 2. 3. do 23:59 hod. a přikládají motivační dopis (maximální rozsah 1 800 znaků, v angličtině; uveďte taktéž své jazykové znalosti a certifikáty, plus odkaz na vlastní CV v ISu).

Bližší informace o podmínkách pobytu, financování i zkušenosti studentů, kteří na příslušných univerzitách byli, můžete najít na těchto adresách:

  • https://czs.muni.cz/cs/student-mu/studijni-pobyty/erasmus-evropa
  • https://dosveta.muni.cz/#whereSection

Přihláška se podává elektronicky na https://isois.ois.muni.cz/public/application-outgoing/

Přihlášky podávejte do 3. 3. 2023 do 23:59 hod.

Bližší informace o jednotlivých pracovištích jsou k dispozici na ústavních webových stránkách, případně se informujte u dr. Valtrové.  

Uchazeči budou vybráni komisí ve složení:, Mgr. et Mgr. Radek Kundt, Ph.D. (předseda), doc. PhDr. Luboš Bělka, CSc., Mgr. Jana Valtrová, Ph.D.


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info